mari memfollow.. kengkawan.. kalo sy tak follow balik let me know ehh..

senyumm

Promosi Keahlian 2011

Wednesday, December 3, 2008

yeayyy.. akhirnya


hadiah pada hari ini.. sangat gembira bila barangan yang ku order dr LYN forumer dah sampai.. heheheh walaupun tadi pas solat aku try sikit.. tapi perasan la sorang2 cun gak bedaknye..
leh beli lagi ni wat stock.. hehehhe

bedak plagantong.. ntah apa natang ni pun aku tak tau.. tp masa aku surf2 menda tu dapat permintaan ramai.. hehhe tau je la aku ni pantang je brg2 jualan online ni.. dapat2 lagi dr korea/japan.. kut banyak sen sume aku sauk.. heheheh cik abg.. jgn marah ayang ye.. hehehhehe

dodo plagantong powder:-
heatrical powder from Korea is made up of Ceramin ingredient from the UK. The size of particles is just half of the other particles. It reflects more light from your skin to even the tone with natural appearance.

Thin and comfortable, brightens your skin just like a Movie Star. Hence, it is also called “Star Powder” in Japan and Korea. Over these 10 years, this powder is commonly used in Korean Movies, TV programmes and dramas. Over 5,000,000 powders were sold in Japan, as No.1 loose powder in Japan.

Use the puff to get a suitable amount and press on the skin from the inner to outer direction. Apply evenly on skin.

Colour: Natural Beige (OB) - Only have 1 colour


Terima Kasih baca post neh.komen jom!!

2 comments:

Yaya Fadzil said...

wahhh sgt kiut background anda.. sile laa ajar sy bagaimane mau buat background yg kiut spt kamu jua?? hehe

*diera* said...

heheh sy telah mencilok di web ini.. jika ader berkenan bg tau.. hehhe kalo sangkut sy tolong editkan nanti.. hehhehe
http://littlewindowshoppe.com/blog-freebies

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...