mari memfollow.. kengkawan.. kalo sy tak follow balik let me know ehh..

senyumm

Promosi Keahlian 2011

Friday, October 7, 2011

katil kanak-kanak

 okeh setelah berhempas pulas tido bertiga atas satu katil, mami decide nak beli katil tuk mia.. huhuhu..
so lepas berjalan2 di kedai perabot di bangi ni.. akhirnya mami(sorang diri gelojoh nye pasal)  berkenan punya pasal di kedai kat sebelah RHB bank tu.. hehehhe

kenapa berkenan.. sebab gamba mickey mouse.. ader yg kecik skit.. tapi gamba tweety.. katil body mcm kereta n rega pon murah skit.. tapi tak berkenan sebab tweety dia kompot.. ahaha kelaka pulak tgk gamba tweety tu.. so dalam smua design dia ader  dan harga yg melebihi hampir ngan budget dan paling penting kartun nya tak janggal sangat, mami beli la yang ni..
 so far Alhamdullilah.. masa first time mia nampak katil ni dalam bilik, dia punya jeritt.. WOOOOOOWWWWWWW... miki mouseee...!! tgk muka dia happy tak terkata..  seronok rasa hati..
memula sibuk la nak baring2 .. tapi bila nak tido dia kalih jugak.. langkah mami n tido tengah2 antara mami n abi.. ahhaha kacau daun betul!.. ngeee

tapi takpe.. awal2 memang camtu kan.. hehhee bila dia dah betul2 lelap alih kan aja.. hehehhe sampai esok pagi.. ngeee..

oh ni gamba asal katil tu dr katelog.. ermmm mia still lom ader cadar n comforter.. ader sesapa nak banje? hehheehehehe

Terima Kasih baca post neh.komen jom!!

3 comments:

:|: TinTa Kibod :|: said...

alala comelnya katil..
psst psstt nt ym bajet & tempat..

tokmat said...

boleh bg info ttg katil ni boleh dapat katne?
coz nak buat tempat untuk OT
hope boleh email pada saya.
kingtmj@gmail.com
0135316630 mizi

latipahbaharin said...

bli kt mane yer? harga?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...