mari memfollow.. kengkawan.. kalo sy tak follow balik let me know ehh..

senyumm

Promosi Keahlian 2011

Tuesday, December 9, 2008

berkelah bersama en suami :D

hehhehehe dah lama en suami sibuk ckp nak mandi sungai.. huhuhu maka disebabkan ari ahad yang lepas adalah hari bersenang lenang, kami telah la merancang pergi ke air terjun gunung ledang @ sagil.. hehheeh bersama peserta2 yang lain iaitu adik2 ku.. wahahha

yang lelaki sume nye ku seret dr tempat tido.. sebab bergerak dr awal pagi.. pagi la sangat pukul 8.00 hehehhe dengan berbekal kan nasi lemak yang mak aku masak n naget n fries yang telah ku goreng pada pagi hari.. hehehhe kami pun pergi dengan riang dan gembira menaiki vivi.. hehhehe

sampai dalam kul 8.50pg.. owh dekat rupanya dr rumah ke sagil itew.. hehhehe masih lum ramai orang hanya 6 biji kereta -termasuk vivi cumel ku itew.. heheheh yang paling mengejutkan kat entrance ader plak cas kemasukan.. kami berlima telah di cas seringgit seorang dan vivi ku rm2.00 huhuhu hadoi aii mcm2 la cara dorang nak wat duet..

angah lead kami..poyo-o je dia tu padahal last sekali dia pegi umur 8/9 tahun.. tetiba nak lead orang plak.. hahhaha jauh gila mendaki sbb nak cr port yang besh.. dalam tu ader je orang yang camping kot kat sitew.. hehhehe.. dapat tempat besh kitorang parking.. baik pnya..

gedebush.. cik suami aku terjun dulu.. mak ai super tak menyabo dia tu.. pastu dia jerit..SSSSSeeeejuuukkkkkkkk... wahahahha tau takpe.. ingat air terjun sama sejuk mcm air paip kat umah kita ke... hehheheeheh aku ni terkial2 la nak susun makanan sume adik2 aku sorang2 terjun.. huhuh yang si aju tu pun konon nya tak nak mandi turun sekali.. haiyooo...

hehehhe kelaka pun ader tgk dorang kesejukan cam penguin.. wahahahha aku masuk kat air celup2 kaki pun huwarggghh sejuk siot.. heheheh tapi aku hapi sangat bila tgk cik suami dan adik2 aku hapiii.. hehehhe mcm2 acara telah kami lakukan.. wahahah walaupun berlima tapi riuh nye mcm sekampung kitorang.. hehehheeh

gambar? ha.aa memang best.. gamba akan diedit next week paling awal sebab camera tinggal dlm keta encik suami..heheheh nantimku upload lah yek.. hehehhe
Terima Kasih baca post neh.komen jom!!

2 comments:

Yaya Fadzil said...

wahhh sempat je pegi berkelah.. jeles sunggoh!! hehe

keje elok² ye.. esuk sy masok opis sejap hokeh =)

*diera* said...

huhuh tak sempat jumpa semalam kerana pertama kali dalam hidup ku di serang makcik asma.. mencik...huhuhu bagai jatuh ditimpa tangga.. uishh sakit tu kalo kene timpa tangga kan.. wahahhaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...