mari memfollow.. kengkawan.. kalo sy tak follow balik let me know ehh..

senyumm

Promosi Keahlian 2011

Friday, September 30, 2011

cerita hantu bangi..

UuuuuUUUUUuUUUUUU..--amek feel seram dulu.. ahahhaha padahal tukang tulis ni penakut...
cerita bukan dr umah aku, tapi diceritakan oleh pak mentua..

dalam bulan 9 hr tu, pak mentua dan kariah surau kawasan rumah dia dijemput untuk majlis tahlil dan yassin di sebuah rumah banglo di tepi bukit  kat kawasan situ juga..

banglo tu dimiliki oleh seorang pilot.. tak pasti dah berkeluarga ke belum. tapi rasanya dia duk sorang rumah tu..disebab kan kekangan kerja sebagai pilot.. memang dia SELALU tak ada di rumah .. n kalo orang tak tahu ingat memang rumah tu hanya rumah singgah orang2 kaya sahaja..

disebab kan untuk menjaga property dalam umah tu.. tuan rumah ni pasang cctv dan link terus ke balai polis.. so encik2 polis ader la kerja tambahan memantau rumah terbabit..

pada suatu malam, memang dah tahu tuan rumah ni tade, encik polis sedang melihat cctv rumah en pilot ni di balai,.. didapati ader seorang perempuan buka pintu, masuk n buka lampu n berlegar legar dalam umah tu.. (macam rumah sendiri) en polis ni bergegas la ke rumah tersebut.. 

tapi.. apa yang ada.. rumah tu GELAP GELITA.. uuuuUUUuuuUuUu.. meremang en polis tu.. dan aku jua...
maka kejadian itu berulang  a few times.. sy tak tahu lebih details tentang itu perempuan....

tapi pas raya ni..en pilot dah nak duk rumah tu for GOOD, dan tak terbang2 lagi, maka dia menjemput la orang tuk tahlil .. hehehhehe

tak seram eh.. mencikkk.. tak tahu napa.. tapi masa pak mentua cerita, kami adik beradik menjerit2 seram..
siap tegak bulu roma.. huhuhuhuhu...

tak pe lah tu je lah.. ahahhahaa

Terima Kasih baca post neh.komen jom!!

2 comments:

:|: TinTa Kibod :|: said...

sbg org yg dekat duk tepi2 rumah banglo tu..
tiba2 seram!
eh nasib baik ada pagar - Surau! ha ha

*diera* said...

ahahaha.. sebab tu tak nak cerita kat kamu waktu chat.. cerita dalam blog je.. hehhehehe kang dengan sound efek karang.. ahahahah.. seram mak serammm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...