mari memfollow.. kengkawan.. kalo sy tak follow balik let me know ehh..

senyumm

Promosi Keahlian 2011

Friday, October 21, 2011

Motif?


okeh bukan pasal aku marah keta dia mahal dr keta aku.. apekejadah... hahhaha dia mampoo peduli apa kan..tapii korang tengok la apa yang tak kena..

aku pencerahan (penerangan) sikit.. kira belakang kete dia dah selekoh.. and jalan one way..
tepi selekoh tu ada satu petak parking... use to be my fav spot.. tapi sejak tuan punya petak ni tuka kereta, haku dah tak park lagi situ + selalu kosong ja kat situ..

kenapa? tengok la.. punya la malas masuk dalam kotak dia nak parking ..payah sehh nak gerak kuar.. tambah lagi sebelah my fav spot tu ader tiang seri..bayangkan i yang bawak alyz ni nak kuar.. kedepan kebelakang,,
so sebagai pendekatan yang tak bape dekat, i park la tempat lainnn.. which is mcm dlm gambar..

so koranggg.. kalaupun berjawatan besar ada rezeki lebih , alhamdullilah.. jgn la menyombong kat orang, jgn ingan senang tuk diri sendiri ja.. kalo orang tu boleh mengalah (sabar) takpe lah.. kalo orang tu kepala angin? dia langar je bagi kemek bumper..

ha sapa nak jawab? ermm memang ader cctv.. tapi spot tu jauh skit..
hmm sampai2 kan lah ye.. saya ni mals nak tegur orang ader jawatan.. takut ada, takut sentap pun ya.. sebagai pemudah cara, biarlah saya mengalah..sy carik parking lain.. hehehheheh...


p/s: kenapa tulis dalam blog? sebab nak ingatkan diri sendiri n sesiapa yang sudi, jgn ambil mudah sangat tntang sesuatu.. kekadang bagi kita kecil je.. tapi besar pada orang lain..
Terima Kasih baca post neh.komen jom!!

1 comment:

Aminuddin Ishak (NYET) said...

ce amik duit syiling dlm kocek!!!! (tu p0n kalau kejam lar.. hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...