mari memfollow.. kengkawan.. kalo sy tak follow balik let me know ehh..

senyumm

Promosi Keahlian 2011

Friday, January 9, 2009

kekeciwaan semalam

semalam hari frust sedunia aku.. leh lak dalam meeting rasa nak menitik air mata.. bila my big bos dato d.o kata 'dengan ini tiada sebarang pertukaran sampai jun 2011' what? dem dem dem..
hati aku nyumpah2.. huhuh dosa besau aku semalam.. huhuhu ni sume gara2 nak aplikasikan sistem baru e-tanah.. huhuh mula2 aku dah lega dah sbb tak tergolong dlm grup yang akan di training sbg expert.. hehhe tapi tak le tukau tu masalah besau tu..

huhu aku memang suka kojo sini... tp tau la kan nak berulang alik tu.. plus kalo nanti nak keje sampai malam sume.. or should i stay here n dapatkan sebijik umah? huhuhu.. duk umah dato d.o buleh?? wahahahhaha semalam dah tak de perasaan lagi dah nak keje.. abis meeting aku terus pack up barang nak balik... keciwaaa.. dalam kete call hubby nangis2 :)) wat lawak tull..

hubby ckp pe? kalo tak dapat nak pindah, bonti la kojo.. poi la kojo swasta.. hahah nak keje mana? weststar? huhuh memang dorang ader offer lagi.. tapi.. huhuh aku suka keje sini.. less stress n aku rasa sini aku kerja lagi ikhlas.. heheheh.. sebab aku jenis komited kat kerja even sometimes feel like i love to delayed all my work, ehehheheh.. tapi i'll finish it no matter what..

hmm kesimpulan nya aku amat pusing terhadap ini.. huhu tp hari ni aku tetap teruskan kerja sbb aku tau kalo datang kerje tak wat kerja.. dosa tauu.. makan gaji buta.. wahahaahha..
nantila.. ikut la kata my best fren donna.. 'just follow d flow'.. so work hard for me.. chaiyo2!!

hmm.. benti ke cr umah? hahhahahaha
Terima Kasih baca post neh.komen jom!!

2 comments:

Yaya Fadzil said...

alaa awat laa dok poning² paler tu.. bak kate sy dato tuh pelupa sket.. awak cnfirm dlu then try la mintak tuko once dh cnfirm.. mesti ade jalan nye laa.. kojo swasta mmg besh tp stress die pon mmg besh jugak hehe.. well it's up to u laa nk decide which one is better for u can.. chaiyo² =)

*diera* said...

ehh kamu dimana? sudah pulangkah? hehehhe huhuh bereh.. insyaAllah.. pasti ada cara.. hehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...