mari memfollow.. kengkawan.. kalo sy tak follow balik let me know ehh..

senyumm

Promosi Keahlian 2011

Wednesday, September 1, 2010

pagi septemberr..

tgkkk.. apa sy jumpa pagi ni.... ohh adik sy di belog sebelah telah menggunakan gambar mia sebagai header.. terpaksa la bangga.. walau pada ketika itu mia kelihatan amat sememeh ngan air liur.. huhuh
hmmm misi hari ni nak cr misi cantik.. hahahah tak lah.. nak wat keje ngan jaya nya la.. lam masa yang sama nak masuk kan nuff2 jugak.. pastu mana nak cr software edit2 ni.. dpt photoscape pun jadik la.. huhu since ofis tak le nak donlod.. anyone ? yang baik hati boleh emel to me... nak gak wat header..

sementara keje belom mari ni kan.. huhuhu..

~~ adakah anak sy comel salah satu sebab nye sebab sy comel? huhuhu







Terima Kasih baca post neh.komen jom!!

2 comments:

::cikjuju::◕‿◕ said...

wakakakak....nak suh owg puji la tuh....kikiki...mia sayang maklangnyer wet nuffnang naik smmgu singit jer la..hihi....

*diera* said...

huhuhu ala mak lanng.. seminggu singgit ke 50 sen ke.. half2 la.. muahhaahhaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...