mari memfollow.. kengkawan.. kalo sy tak follow balik let me know ehh..

senyumm

Promosi Keahlian 2011

Saturday, June 5, 2010

bidadari


Apakah kelebihan BIDADARI??

• Membantu masalah keputihan
• Membantu mengatasi masalah senggugut
• Membina rahim
• Mengecutkan rahim
• Mengecutkan otot faraj
• Menyempitkan faraj
• Menguatkan system kemutan
• Meningkatkan nafsu dan tenaga seksual dan memberi impak positif kepada pasangan (suami) semasa perhubungan kelamin
• Menambahkan kolagen dalam badan
• Mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah
• Membantu menghilangkan bau badan dan mulut
• Melegakan panas badan
• Menegangkan payudara
• Membantu merawat IQ
• Membekalkan tenaga segera
• Membantu merawat luka dalam perut dan pembedahan

huhuh super teruja tak? huhuh i dah guna produk ni dr zaman anak dara gitew.. terbaik la... huhuh pas bersalin sambung balik makan.. n wahh amat terbaik hokey.. huhuhu..

nak cuba?
email sy diera_n@yahoo.com or sms 0193333806 untuk keterangan lanjut..
harga? RM53.00(250 ml), RM77(375 ml).
dapatkan harga special offer dr saya.. :D

Terima Kasih baca post neh.komen jom!!

10 comments:

Nia said...

pernah dengar produk ni..ramai yang kata bagus tau.

*diera* said...

huhuh sangat bgus tau.. hehehhe tak sempat nak update.. heheh dah guna dr zaman nak dara smpai la ke anak sorang.. terbaik la...

d_tieah said...

Ape rasa dia?
Sebab sy x suka mkn ubat tau..

*diera* said...

rasa? sy leh describe as macam rasa buah kurma dan prune dan manis madu.. oh ye ni bukan ubat tau... heheh ubat tu pahit.. ni manis...

::cikjuju::◕‿◕ said...

saya nak rasa....^__^..x de tester ke ??(Ngade)..wakak

*diera* said...

owh tester? kamu nak rasa ye nnti sy bawak balik bila saya balik nanti ye.. sila la rasa..

Nia said...

tapi kalau org pregnant, tak boleh makan kan?

*diera* said...

owh nia.. kalo preggy tak le makan oh.. jangan sama sekali...
tak le amik bidadari waktu period juga.. tapi pas bersalin amik adalah terbaik.. ahahha pengalaman sendiri ni.. hhehhehehe

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

untuk orang dah kawen

*diera* said...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o
untuk anak dara pon boleh pakai la.. hehhehe sy dah lama pakai dr zaman anak dara lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...