mari memfollow.. kengkawan.. kalo sy tak follow balik let me know ehh..

senyumm

Promosi Keahlian 2011

Friday, December 24, 2010

Mia nak setahun.. tapi tetiba aku risau

anak dara sy dah nak setahun 28hb ni.. bila kupikir2 tetiba rasa serem sejuk.. huwaaa.. cemana ni.. yelah.. biasa budak2 setahun kan kene enjet.. masalah aku sekarang.. Mia benci tengok doktor/nurse.. huwaaa dia nangis kuat ooo..

nanti bila nak g enjet nak pegi ke KKBangi.. nak tunggu turn satu hal.. da la nanti abi mia tak dapat coti.. eh silap coti abis dah... pastu nanti bila nak g enjet.. mesti dia meramuk tak hengat punya.. cemana aku nak handle dia drive balik umah? ader yang nangis sekali..

cemana ni.. ader sesapa nak tolong drive kan? aduh.. kalo g klinik panel pun mia dah jeling2 penuh makna waktu dia melalak2 kat klinik tu hr tu.. sian doktor kene jeling.. marah betul mia ngan doktor tu.. ada petua tak cemana tak nak kasi mia melalak jumpa doktor? pleaseeeee....

bole ke enjet dia waktu tido? nanti terkejut pulak kan.. adehh.. enjet mak dia je la.. huhuhu susah nye hatiii!!!
mia wif paksu lamaaa dulu la.. masa mia kenit2 dulu.. sekarang pun kenit gak..heehhe

Terima Kasih baca post neh.komen jom!!

4 comments:

::cikjuju::◕‿◕ said...

owh kalo dekat boleh saya terbang ke sana!!

~ayu.oyie.yuna~ said...

D nape x inject je kat klinik panel tu?sy pun inject husna kat klinik je sbb mmg x bole nak cuti..menunggu tu satu hal la.. sama je sy rasa,just bawak kad kesihatan mia je..
huhu..husna pun 'benci' doktor..mmg anti habis la..
mana x anti, asal g jumpa doktor mesti dapat sakit,kena cucukla,kena masuk ubat bontot la..hehe..

(opps,panjang pulak komen kali nih..esok nak g kul berapa?hehe)

*diera* said...

hehheeh ayue kalo pergi awal dr tarikh nye boleh tak agaknye.. huhuhuh cam awal 4 harike? huuhuhu

esok pukul 10 da start sampi kul 1 kalo tak silap .. mai la ajak jiran2.. heheheh

~ayu.oyie.yuna~ said...

MIL ai bidan kerajaan,dia kata,klu dr segi kesihatan baby,xpe nak amik awal injection tu, tapi bergantung pada klinik nak bagi ke tak..klinik kat sini x tau la bagi ke x..cuba la pegi tanya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...