mari memfollow.. kengkawan.. kalo sy tak follow balik let me know ehh..

senyumm

Promosi Keahlian 2011

Thursday, September 2, 2010

foot detox patch ++ harga baru ok



ha jom rembat.. biasa korang nampak orang jual benda ni kan.. sy pun ader.. tapi rasanya lower skit price dr yang kat pasar malam tu.. hehehhehe


1pcs ke atas : RM1.00 sekeping

100pcs ke atas: 98sen sekeping

200pcs ke atas: 95 sen sekeping

**500pcs ke atas: 85 sen sekeping

**500 pcs akan di kasi dalam bentuk loose.. tanpa packing 10pcs perpack.. kalo with packing.. 88sen sekeping..

berkuatkuasa serta merta...

FUNGSI-FUNGSI FOOT DETOX PATCH
* Membuang toksin dlm badan, air berlebihan & cegah bau kaki
* Membuatkan badan menjadi lebih bertenaga
* Membuang angin dalam badan.
* Mengurangkan allergic, sakit sendi,
* Mengurangkan Sakit kepala, migrain atau tekanan kerja
* Menormalkan tekanan dan aliran darah
* Menguatkan sistem immune badan
* Melegakan sakit tumit & tapak kaki
* mengurangkan sembelit, Kembung perut
* membantu masalah jerawat/resdung
* Mengurangkan Diabetes, Kegemukan
* Mengatasi masalah sukar tidur
* Berpanjangan penggunaan ubat
* Bekerja dengan bahan kimia seperti cat, larutan pembersih dll
* Menyegarkan ketika bangun dari tidur
* Mengurangkan sakit gout, sendi, juga untuk perokok

boleh order sms kat 0193333806


nnti sy update yang lenlain ye..
huhuhu
apa2 nak tau leh sms sy.. tq

PROMO PACK= 10pcs+ Postage (pos ekspress)
Only RM14.00

ps: cod for putrajaya n bandar baru bangi
only RM12.00


hehhe nak tgk contoh hasil nye.. ni dr customer "adik beradik" sy ye..


Terima Kasih baca post neh.komen jom!!

14 comments:

*diera* said...

oh ader kastemer bg tau, husband dia kaki isap rokok, bila pakai, kuar sampai berminyak2.. huhuh pastu dia rasa badan legaa skit.. n terus dia beli lagi stok koyok kaki..

*diera* said...

sorang lagi bagi testimoni..
'kak sy bangun pagi bila buka tu gelii lah kak.. hitam n mcm menitik.' oh ku tak berapa paham maksud dia.. tapi kalo ikut sejarah nye dia penghisap rokok tegar.. maka dia pun terus berminat nak dapatkan sehari sepasang..

@yue said...

ha ni 'adek bradek' dh muncul..hahaa!!

Nia said...

kalau ikut, kena pakai hari2 kan? sbb setiap apa yg kita mkn, ada toksiknya. betul tak?

*diera* said...

nia.. hmm toxin memang kita makan tiap2 hari.. hehhe ni kita nak kuarkan mana yang dah terlalu lama n berkerak dalam badan kita.. heheh

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

berat badan bleh berkurangan tak? =)

*diera* said...

maksud yanie untuk slimming patch ke foot detox?

kalu foot detox, boleh juga tapi mungkin lambat skit.. kene berterusan.. sbb bila dah keluakan toxin, berat InsyaAllah berkurangan.. tapi bukan la dlm bentuk yang besar..

slimming patch plak.. InsyaAllah, boleh kurang beberapa cm.. cuba lah... sy pas 4 hr penggunaan ader perbezaan..

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

diera tak ada n3 utk slimming patch eh? nak gak tahu pasal slimming patch tu hehhehe

*diera* said...

eh yanie sayang, tak perasan eh link tu.. takpe nanti diera keluarkan dia.. hehehe

Fiq Fikri said...

mau beli satu,mau try nk ilangkan jerawatku...
utang~

Adlina Husaini said...

senang guna lekap2 je kan..

*diera* said...

ha.a lekap2 je.. berminat? sy kat bangunan sebelah je.. hehehhe

Shana Ahmad said...

macam mana kalau nk beli foot detox tu?

*diera* said...

shana leh email sy atau sms diera_n@yahoo.com/0193333806

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...