mari memfollow.. kengkawan.. kalo sy tak follow balik let me know ehh..

senyumm

Promosi Keahlian 2011

Friday, October 1, 2010

contest senyuman maneh



contest dr blog nih.. jom masuk.. :klik sini:

Syarat-syarat Pertandingan


Mestilah menjadi followers blog Gadis Kampung Separa Bandar

Mesti buat N3 pasal contest ni.

Pic yang dipertandingkan mestilah hak milik sendiri.

Anda diwajibkan berada dalam gambar tersebut dan bebas sama ada nak gambar sorang, bersama kawan ataupun family.

Hanya satu pic saja dibenarkan untuk dipertandingkan.

Letakkan dan link banner contest di side bar blog anda dan tinggalkan link anda di komen ini.

Tag minimum 2 atau lebih rakan anda.

Tarikh tutup adalah pada 10-10-2010.

Hadiah adalah topup bernilai RM30.

Jika pemenang menggunakan line prabayar, nilai tersebut akan ditukarkan kepada wang tunai dan akan di bank-in kan ke dalam akaun anda.

So GKSB nak tag all my followers blog GKSB

Good Luck!!



hehehhe ni dia gambar sy.. muahahha abis manis dah ni..


tapi damia macam tak ready plak.. hehhehe takpe mama yang masuk contest ok.. hehehhe

hmm hadiah menarik.. leh la wat baya bil kalu menang heheheh..

tapi yang masuk sume hebat2 dan manis2 belaka..

takpe kito cube ye..

oh dia nak kita tag 2 atau lebih.. so saya tag:




dan sesapa yang rajin.. hehehhe





Terima Kasih baca post neh.komen jom!!

2 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

thanks join contest

*diera* said...

ohh tq tq.. ada can menang tak? heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...