mari memfollow.. kengkawan.. kalo sy tak follow balik let me know ehh..

senyumm

Promosi Keahlian 2011

Saturday, December 25, 2010

jom terjah jumpa disana!!!

Ohohohoh sale ni.. saya dah curi2 tengok.. n risik2 rege.. memang MALATOP ok.. heheheh jom la pegi.. boleh kita sama2 rebut barang heheheheh!!



Terima Kasih baca post neh.komen jom!!

9 comments:

~ayu.oyie.yuna~ said...

ahah..malu nak tanya ni..i dok bangi gak, tapi...seksyen 2 kat mane ek?hehe..

@yue said...

hehehe...hai ayu...(sy pn ayu gak)..hehe..

sek 2 area Mutiara Bangi...tp bukan dlm tuh...tu rumah org kayoo...haha..

lokasi sebelah SURAU DAMAI...

::cikjuju::◕‿◕ said...

erkkk...untuk ibu dan bayi jer ke...alaaa

AyuOyieYuna said...

@yue~oo,mutiara bangi..segan nak pegi situ..haha..tq ya ayu jugak ;)

@yue said...

AyuOyieYuna<--la knp segan plak..rumah flat tu ha...bkn banglo dlm mutiara bangi tu..

*diera* said...

Ayu meh la datang leh kenal-kenal.. heheheh sy duk area tuh jugak.. hehehehe..

cikjuju.. untuk kamu boleh la beli baju untuk anak buah... muahahha anak buah kamu adalah anak ku.. muahahhaha sila2 jgn segan silu.. banyak yang ku berkenan ni!!

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

pakaian utk yg berusia dua puluh lapan tahun ada tak? hehehhee

(^^,)❤

Nia said...

ingatkan PKNS shah alam tadi. dah nak start enjin kereta dah..haha

*diera* said...

ala yanie lambat la.. ader..blouse cantik2 tadi.. tapi diera tak sempat grab for my self sebab cik abang dah buat2 tgk jam hahahha.. hope ader lagi next time..

nia:hehehhe kalo pkns shah alam jauh plak diera nak pegi..hehhehe ni sepelaung je dr rumah harus la merembat ye tak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...