mari memfollow.. kengkawan.. kalo sy tak follow balik let me know ehh..

senyumm

Promosi Keahlian 2011

Thursday, December 16, 2010

My Lil Princess

hmmm sejak dah nak setahun ni.. mia makin kuat bebel.. heheh lagi manja.. pandai merajuk.. suka tiru apa orang buat especially fahry.. nak makan apa n siapa pun makan.. sibuk berlari kedepan dan kebelakang.. naik kereta kecik dia tu dah pandai gerak2.. tgk katon da pandai joget2 tepuk tangan.. kalo mandi dalam bathtub dia tak reti diam.. sibuk ngan itik..

mia dah pandai cakap n buat

1.amek..
2.abish ~sambil goyang tangan tanda abis
3.air
4.abi
5.miyamiyamiyamiya - kalo kita tanya nama sapa dia jawap tu la
6.mama/mami
7.cat - kekadang bunyi tet..
8.tantik - rasa nya dia ckp cantik.. sbb kalo tgk cermin kekadang dia ckp mcm tu
9. kalau kita kata good girl -dia automatic tepuk tangan
10.kalo nak apa2 pandai buat muka comel..
apa lagi ye... huhuh layan kan je gambar ni.. seketul jek la... hehehhehe


ish banyak gaun mia cantik2 ader kat selandar... huhuh adik2 ku di selandar jika sudi meh la datang sila bawak gaun mia sekali ye.. hehehhehe

Terima Kasih baca post neh.komen jom!!

7 comments:

~ayu.oyie.yuna~ said...

Moning2..
beshnye princess dia dah pandai cakap sikit2..husna,hmm..ntah apa dia mbebel,1 perkataan pun x faham..haha..

*diera* said...

moning ayu.. huhuhu
ala cakap tu pun berkali2 aja..
kekadang satu word tu berejam asik ulang.. nanti lama2 dia ikut.. hehehhe
chaiyo.. husna mesti bolenye.. heheheh

noor said...

morning ayu...
bestnya byk words yg mia leh ckp
aiman xbaper byk lg dh nk msk 2 thn

*diera* said...

ala noor agaknye aiman malu2 kot.. hehehhe mia agaknye ikut perangai mak dia ni membebel tak sudah2 heheheh..
insyaAllah nanti Aiman rajin la tu cakap cakap

::cikjuju::◕‿◕ said...

huhu..tggu saya dtg bawakan...tp saya mau dtg sane naik ape??huwaaa

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

alahai...best nye ada anak perempuan

hehhehe comey mia (^^,)

Nia said...

alamak,..comelnya Damia dgn dress tu..aunty nak pinjam bleh? nak buat photoshoot..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...