mari memfollow.. kengkawan.. kalo sy tak follow balik let me know ehh..

senyumm

Promosi Keahlian 2011

Tuesday, November 9, 2010

Spammer-- tertipu---


yakin sangat mesti ader je orang lain dapat email cenggini.. adoyai.. hari2 aku dapat..
sekurang2 nye 3.. kalo seminggu aku tak cek email..+- 20 email mcm ni dr lain2 sender..

tapi aku tak paham.. masih gak ader yang tertipu..
nak kasi tips la kat sesapa je yang baca..

1.cek sender sapa kasi email tu..
2. jgn terus je nak login2. dr url dia kasi tu.. kan tak sama dr url maybank/bank lain
3. paling penting.. bank tak anta email la... hahhaha..
adoyai.. jgn terus percaya ek.. jgn la percaya.. tapi kalo anda dihubungi konon nye pegawai bank
sila la amik langkah.. kalo ader rasa ragu2.. sila pergi semak di cawangan bank tersebut..

jgn simply bagi no acc, no password n segala no kat orang bukan yang berkenaan..
to me.. kalo ader yang call sy akan ckp.. i'll go to ur branch dis afternoon.. hmmm

ok. tarik nafas dalam2.. n lepas.. huh...

Terima Kasih baca post neh.komen jom!!

2 comments:

cik saba said...

kak, sy pon kdang2 ade gak dpt email mcm ni..

p x pnah caye pon..dpt email mcm ni, slalu yer sye trus delete jer
huhu

::cikjuju::◕‿◕ said...

owh saya x penah dpt pon neh...heh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...