mari memfollow.. kengkawan.. kalo sy tak follow balik let me know ehh..

senyumm

Promosi Keahlian 2011

Wednesday, December 15, 2010

adakah encik suami akan marah?

oh aku bukan peminat hello kitty.. tapi bila tgk hp ni terasa nakkkk sangat.. huwaaa.. huhuhu en.suami.. awak akan marah saya tak kalo saya beli hp ni.. huuhuhu.. marah tak ye.. nakk sangat2 nak.. huhuhu.. boleh laaaa.. pleasee..



sumber2 gamba dr blog ni ye..

tak tau nak tulis apa.. tapi.. nakkkkkkkk

Terima Kasih baca post neh.komen jom!!

5 comments:

~ayu.oyie.yuna~ said...

Haha..kalah mia nih..
copp,yg mana satu hp nye, yang muka kitty 2 ke?

*diera* said...

ha.aa muka kitty.. adehh huhuhu mau juga.. bole tak bagi alasan.. kongsi ngan mia.. hehehhe

::cikjuju::◕‿◕ said...

wkakaka....ape la hp hellokitty pon jadi ek..anyway bape hinggt neh??hek

Nia said...

uii,..diera minat hello kitty ke minat pink nih..hehe

*diera* said...

cik juju rege dr blog owang tu rm450 tp sy jumpa ader lagi muwah leh dpt rm300++ .. ader sesapa nak kirim?

nia: ha.aa la mungkin minat pink kot.. hehehhe tapi tepon ni ader kaler putih, baby blue, baby green n black.. tapi tak hello kitty la kalo tak pink kan.. kesimpulan nya saya suka hello kitty ke pink? hahhahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...