mari memfollow.. kengkawan.. kalo sy tak follow balik let me know ehh..

senyumm

Promosi Keahlian 2011

Wednesday, March 2, 2011

bila Mood mari...



salam.. lama gak tak menulis.. huhuh.. lately ni cam sibuk .. biasala alasan orang malas.. heheheh.. tapi ntah mood nak explore dapur dah mari kot.. hehehe
sy ni tak pandai masak.. so bila tahu buat satu benda tu.. tu je la sy hadap smpi sy boring.. hehehhe / tade orang nak makan br sy benti buat.. hehehhehe

lately ni sy suka buat roti john pelbagai versi.. dan ni salah satu versi yang sempat amik gamba..
hahahha..

dan juga suka buat oreo ciskek .... ala gamba tak save lam pc ofis plak.. hehehhe.. tapi kalo nak tengok leh la terjah kat pesbuk.. Mamamia Diera.. apa kata kita saling meng add untuk menambah rakan kenalan..

resepi leh dapat kat kak ayue.. dia dah tepek kat blog dia.. sy amik resepi dr situ la.. senang dan mudah.. hehheeh kalo nak tempah kat saya pon bole.. heheheh hahha mcm bagus je kann...


heheh dah apdet gamba ciskek.. hehehhe

Terima Kasih baca post neh.komen jom!!

2 comments:

d_tieah said...

Alamakkkkkk..
My fav lah kak..
Asal akak taruh gambar ni ptg2 camni..
Arghhh, lapooooooo..


Entry Terbaru : Aku Memang Gila Trafik! So What?

*diera* said...

ahaha.. ala kalo dekat akak buat kan 2 tuk tieah sebab dia rajin datang blog akak.. heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...