mari memfollow.. kengkawan.. kalo sy tak follow balik let me know ehh..

senyumm

Promosi Keahlian 2011

Tuesday, July 19, 2011

main masak2 -version mia..

lama tak buh gamba anak dara i.. hehehhe.. 
sejak kak pipin balik kg cuti 2 BULAN, 
aku import mak ..
mak ader kat umah.. hoyeee makan sedap2.. 
hehehhehe

ni mia pun da makin terjebak nak masak2..
dapat lagi maksu dia belikan set mainan masak2..
ngeee.. 

tapi ade cite kelaka jugak..
agaknye mia selalu tgk aku bake cake..
so dia tahu kegunaan sarung tangan yg selalu aku gunakan keluarkan kek 
dr oven..

heheh oven aku ni rendah je .. dalam bilik stor aka bilik menjahit mak sekarang..
dia amik sarung tangan tu.. dia pakai..
pegi kat oven..(opkoz la aku tak kasi anak aku main kalo oven panas taw)
dia buka oven tu.. buat2 masuk kan something cam nak membakar..
pastu dia tutup.. sengih2.. ckp.. kekkkkk..

pusing2 kejap dia buat bunyi.. tingggggg.. hahahhaha
dia buka oven tu kuarkan 'something' tu pastu ckp.. anass anasss (panas)

sayang tak amik gamba .. sebab kelaka sangat ..
banyak sangat idea dia..
hhehhe.. Alhamdullilah..
sbb makan dgenius kah? insyaAllah membantu..

jom layan gamba mia masak2 ngan nenek malam tadi..

 penat nenek menyuruk tak nak org amik gamba sekali..
oh ya yang putih2 tu lbihan benang jahit tepi..nenek kasi..

 mia ader tetamu.. si cat tu datang.. tu dia masak tu..

 usap2 kepala cat.. ckp shiannn ... ahaah agaknye sian cat tu lapa..

nampak tembam tak dia.. dah gebu skit anak dara saya ni..



huhu minggu depan mia balik kg seminggu.. sedih la mami.. huhuhu.. jgn nangis tau mia.. huhu mami je nangis takpe.. hehehhe.. i love you sayangg...


Terima Kasih baca post neh.komen jom!!

2 comments:

:|: TinTa Kibod :|: said...

mia dh gebu sbb mkn shell tart i..ahahaha..

sian cat lapa ye sayang...ahhahaa...

*diera* said...

ye betulll.. heheheh.. siap nenek layan makan lagi.. banyak tul dia makan sekarang.. yng penting shell tart sedappp!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...