mari memfollow.. kengkawan.. kalo sy tak follow balik let me know ehh..

senyumm

Promosi Keahlian 2011

Wednesday, September 21, 2011

mia dan Alif Ba Ta

video
hehehe.. Alhamdullilah.. sepanjang bulan kenduri ni adik beradik dan ipar duai rajin berkumpul.. bila berkumpul kami suka buka youtube kat tv abah guna UNIFI.. huhuhuhu.. sangat best ok tgk video kemain besau.. hehhehe..

tapi most fav adalah video Alif Ba ta.. hehhe sowi tak leh nak paste sebab opis aku block u tube.. korang search aja.. tgk ader 2 budak kecil karton baca alif ba ta..

mia ngan fahry suka sangat..
pastu lately ni kalo mia sorang2 dia suka baca sendiri.. Alif ba ta.. Alhamdullillah kenkadang dah boleh sampai ghain tanpa bantuan.. pastu kita back up dia leh sambung sampai ya..

so disebab kan dia dah boleh hafal, tadi aku jumpa flash card alif ba ta..
mari mengenal pula.. huhuh harap2 berjaya lah.. amin,,,

beberapa hari lagi mia berumur setahun 9 bulan.. :D
Terima Kasih baca post neh.komen jom!!

1 comment:

::cikjuju::◕‿◕ said...

alhamdulillah...mia budak bijak!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...