mari memfollow.. kengkawan.. kalo sy tak follow balik let me know ehh..

senyumm

Promosi Keahlian 2011

Wednesday, December 14, 2011

cheese kek..

ok tengok akak sayam dah upload gamba kek oren (sedap!).. saya pon nak upload gamba juga.. ahaha..  hari sabtu hari tu buat cheese kek.. sebab mak+adik2 nak datang kan.. heheheh first try.. sy buat sebijik2 ikut resepi... erm.. resepi ari tu sy print out dr blog mana ye, nanti sy carik balik share kat sini..

en suami suka sebab xmanis katanya.. sy plak tak berapa suka sebab bagi sy mcm tawar plak.. tapi very moist n cheesy.. hehehhe tapi paling suka, abah saya, sampai mintak sebiji untuk dibawa balik terus... siap promote kat kawan2.. haaha adoi.. ader yang menempah plak.. cemana nak menghantar ni? hehehhe..

kita urus kan kemudian.. moh layan gambaaa sebijik..


atas dia saya buh almond potong alus2.. heehhehe... ok.. jangan mintak sekarang.. tapi nanti2 sy bawa ke opis untuk santapan kawan2 k..

Terima Kasih baca post neh.komen jom!!

3 comments:

::cikjuju::◕‿◕ said...

untung la abah bawa balik sume....huwaaaaaaa......lupa nak tapau hari tuh!!!

:|: TinTa Kibod :|: said...

huhh...
abah men tiup2 ek..
sekali kabo seme nk nempah..
hahahahah....

*diera* said...

abah kata kek untuk orang2 tak suka manis bagus makan gini.. hahahah.. apa2 je lah.. janji kek tu abis.. ngeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...