mari memfollow.. kengkawan.. kalo sy tak follow balik let me know ehh..

senyumm

Promosi Keahlian 2011

Wednesday, December 3, 2008

hari yang busy?

ye ar tu poyo-o je hari yang bz la kunun.. hehehhe pagi2 mood cerah nak wat keje.. dah separuh jalan terkenang kat blog nih.. wahahahha dengan semangat nak tukar template la nak masuk gamba la.. hehhehehe belakang.. tak jadi pun.. bahkan getting worst..terus tak le bukak.. huhuhu
baru nak nangis...

peh tu.. aku tabahkan diri.. kakakka konon2 kata dalam hati.. Allah suh aku siap kan keje aku dulu kot br nak cilok2 masa ni.. heheheh.. aku terus la siapkan keje aku ni 25 fail.. aku stop.. hahahha backup balik aku nye blog n taraaa... hahhaha.. tp jgn risau aku still ada template yang aku nak letak.. tp kene work hard skit kat coding dia.. walaupun amik free template, tak kan nak buta2 je kan... hehheheheh

hari ni angin aku cool bila tak ada sang 'kut' wahahahha.. asal dia masuk je angin aku tuka jd hot.. wahahahhahahaha apasal ekk.. sebelum ni ok jeee.. ntah laaaa.... huhuhuh nak wat ganeeee.. nanti2 dah ok betul ok la kot...

pinggang aku ni sakitt.. sebenarnya tak pasti pun pinggang ke belakang ke... ni bahana mop la ni... wahahhaha bukan nak salahkan mop.. tapi salahkan diri.. heheheh tu la.. dr dulu mak suh buat2 keje umah tapi aku malas... heheh bila ader umah sendiri ni la dia... hehhehe.. sakit2 belakang aku... huhuhuu tapi aku bersyukur... At least Allah bagi gak aku merasa pengalaman nak mengemas umah.. wahahhaha ... betul tak.. I'll try to be the best.. InsyaAllah..

huhuh hari ni genap seminggu barang yang aku order dr forumer lowyat.net tak sampai2.. huhuhu bukan nye apa.. aku ni loyal customer dia... huhuh mcm2 aku beli kat dia.. hahaha tapi kali ni ader masalah plak.. hehhehe sib baik dah kenal dia...-kenal dlm internet la- hehehhe kalo tak mesti duit aku burn.. ni lah masalah aku... suka beli barang online... hehhehe.. kalo boleh sume pun nak beli online.. huhuhu

huhuh dalam 28 hari lagi new year.. azam? heheh every year pun aku ader azam tapi aku tak sure tercapai ke tak.. tapi from now on aku nak memperbaiki diri, sentiasa bersyukur, jgn riak, insafi kejadian diri, rajin kerja, yang paling penting.. jgn suka cr kesalahan orang.. huhuhu
kalo tak suka pun selemah2 akal diam kan aja... ye lah nak buat cemana.. nak jaga hati orang..
betul tak .. tak akan ader siapa akan dapat menolong diri kita melainkan diri kita sendiri.. hehhehehe...

pagi ni bebudak flyfm gaduh.. hadui -panggil bebudak cam drang best buddies aku plak- tp memang dorang memang rockss... hehhehehe aku suka tul dengar dorang.. hari ni agak nya nadia moody angin pasang mcm aku.. dgn nye ben yang nakal kaco dia.. hahhaha bertekak LIVE on radio siottt.. senget tul dorang ni.. hehehhehe

huhuhu nanti update lagi aku nak cr cara nak menggayakan template aku nih..
Terima Kasih baca post neh.komen jom!!

2 comments:

Yaya Fadzil said...

wahhh.. kamu mmg pandai gune template ehh?? nnt bleh laa ajar saye ehh.. sukee.. welcome to blogger.. ekeke mari laa kite meluahkan ape yg tak puas ati tu.. tp if tak puas ati kt saye, sile ckp depan² ehh.. saye sgt open.. ahakss =)

*diera* said...

hehhehe.. tak puas hati kita men tumbuk2 arr.. wahahhaha takde lah.. sy ok.. hehhe jom meluahkan perasan.. huhuhu .. pillow talk bersama blogger.. sebab tu kemu melihatku sentiasa berkerut.. hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...