mari memfollow.. kengkawan.. kalo sy tak follow balik let me know ehh..

senyumm

Promosi Keahlian 2011

Monday, November 15, 2010

owh aku cun ok..

gambar: google.. sesungguhnya aku tak ada barang2 itu...


tajuk amat tak boleh blah... hahhaah
tapi betul pe..hahhah..
aku g blaja makeup tau.. amat seronok n banyak tips aku dapat..

siap dapat baucer rm50 lagi..
huhuhu bukan calang2 orang tau aku blajar ni.. huhuh
makeup artist glamer tau..

selalu nampak nama kat dalam magazine n paper..
yang kelaka aku tak pernah tau dia kakak kepada my classmate msa kat stj dulu..

ni akak Afidah Khamis.. sila terjah ke blog beliau..
oh kelas sangat murah n mampu miliki..

kalo weekend rm50 selama 3 jam
weekdays rm30 selama 3 jam

kapasiti pun tak ramai ok.. kalo4 orang kelas on..
4 orang dalam satu kelas..? pasti korang dapat tumpuan nye dr cikgu..
hahahah jgn tak tau..

gila fun aku pegi hr sabtu ari tu..
pegi ngan my bff donna another x skull mate intan..
patut 4 orang tapi sorang tak sempat sampai..

akak afidah dah la kelaka.. tapi penyabar oo..
melayan aku ngan intan yang senget sikit..
huhuhu

setia mengajar aku ni berus apa tu berus apa..
kaler apa sesuai..
tak sesuai.. cemana nak lukis kening..
cemana nak itu.. cemana nak ini..

aku meloponggg.. OOooooOOoooo
hahhaha nampak sangat tak tahu..
huahuahua.. tapi pas ni dah tau dah...

hehehhe
so stat ari ni aku nak merias diri.. bukan nak cun gatal2.. tapi tuk keselesaan diri..
oh paling penting moisturizer.. oh kulit ku dah berkedut..
hahahah dah tua rupanya... ala korang bantai gelak..
cube cek bawah mata tu kompom ader kedut..
huhuhu


gambar? tunggu intan email k.. i'll update later da....

p/s: oh sapa tau nak hilangkan beg mata(baca eyebag) aku yang makin besar ni??

Terima Kasih baca post neh.komen jom!!

4 comments:

noor said...

salam ziarah n salam kenal

*diera* said...

tq singgah noor .. rerajin la singgah lagi..

noor said...

ok..i follow u yer

::cikjuju::◕‿◕ said...

hah..igtkan ekau miliki itu sume..gupenye si goggle yg punye..haha..

hape lg..nanti aja la saya...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...