mari memfollow.. kengkawan.. kalo sy tak follow balik let me know ehh..

senyumm

Promosi Keahlian 2011

Wednesday, September 29, 2010

contest teka duit syiling 50 sen


jom singgah join contest ni di sini..


ahahha masa blog walking tadi jumpa lak contest ni.. padahal tarikh tutup esok..
kita coba je la..

jawapan saya:

196 keping syiling 50sen
total jumlah RM98.00

Syarat Penyertaan : MUDAH SAJE

1. Terbuka kepada kesemua blogger yang mengetahui atau terjumpa atau terbaca atau terikut atau sebagainya mengenai blog nie.

2. Sudi menjadi FOLLOWER di blog ini (sukarela yer..tiada paksaan..seperti biasa la, kalo buat contest mesti menjadi follower..bukan per..senang nak review blog peserta nanti)

3. Add kan LINK blog ini pada blog memasing.

4. Add kan LINK contest ini di entry memasing yer.

5.Add kan banner contest di side bar blog memasing.


PEMENANG : sesape yang meneka BETUL dan yang terawal dia la PEMENANG.

oh.. aku bukan yang terawal.. tapi aku hanya mencoba... heheheh


Terima Kasih baca post neh.komen jom!!

2 comments:

eLYies said...

tima kasih yer join contest.selamat berkenalan dan selamat berjaya

*diera* said...

heheh sesama.. mencoba je.. lagipon baru pestime nih.. hehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...