mari memfollow.. kengkawan.. kalo sy tak follow balik let me know ehh..

senyumm

Promosi Keahlian 2011

Wednesday, October 6, 2010

saya sibuk sikit

tajuk tak boleh blah.. hahhaha sibukk bangat.. hehehe
ye lah keje opis lagi, packing foot detox lagi.. , pos nye , delivery at home..

ohye.. free delivery area putrajaya dan bangi okeh.. huhuhu

Alhamdullilah banyak jugak yang terjual.. kalo ikut kiraan stok almost 2k pieces dah selamat jalan..

sebelum ni jual ofline baru minggu ni je masuk kan dalam blog n iklan sikit2.. heheh

hmmm sapa nak beli mai lah ye.. bagi tau je nak berapa InsyaAllah.. n next week nak masuk plak slimming patch.. tapi hok ni mahal sikit.. hehehhe

takpe kita amik sikit2 dulu ok..

ok terus kan menyapot saya.. hehheeh .. ok nak wat keje opis dulu karang update blog lagi..



Terima Kasih baca post neh.komen jom!!

2 comments:

@yue said...

tu lah..klu 'adik bradik' mmg terus smpai ke muka pintu delivery nya..

hahahahahahaha!!

*diera* said...

ala.. bukan nye jauh pun .. heheh dekat je ngan umah.. hehehhe tade hak punya.. heheh adik beradik nye pasal..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...