mari memfollow.. kengkawan.. kalo sy tak follow balik let me know ehh..

senyumm

Promosi Keahlian 2011

Thursday, February 10, 2011

mantap memang mantap.. Rozita che wan Paling Mantap!!

sapa tak kenal rozita che wan amat lah kejam.. hehhehe kompom kenal nye.. heheh jgn tak ngaku plak dia antara yang termantop wat masa ni.. bagi haku laa.. hehhehe .. pasti orang noleh 2 kali nengok dia.. heheheh..

ye lah.. kalo biasanya badan da kurus.. mesti banyak aset tak bape tegang balik.. aku pun dengan jujur iklas pun nak menuju ke arah itu.. -- da kurus ka? hahhaa tapi Alhamdullilah la.. nampak da beza dr tahun lepas kan..

so.. aku nak sambung balik makan produk q-she ni.. banyak kelebihan dia tauu..
sbb aku nak body aku mantop cam cik kak ni.. hahahhaha.. jangan jales.. ni aku share ngan korang tau.. heheh kalo nak beli produk ni, boleh je hubungi saya ye.. oh pada ahli rakan niaga dcl, apa lagi.. jom la berbaloi2 dengan harga ahli ok..







hadoi.. mantap di situu...

apatah lagi di situ.. hahhahaah.. harus ok.. baru lah cik abg senyum girang!!

p/s : sume gambar RCW aku google + RCW bukan duta untuk Q-she.. mungkin duta tu aku nak amik sebab aku nak makan Q-she dulu.. hahahha

q-she bukan produk baru.. dr tahun 2008 kalo tak silap.. oh aku kenal iklan ni sebab aku buat zaman q-she baru keluar dulu.. hahhaha..


Antara kebaikannya adalah :
KULIT
*menganjalkan kulit yang telah melendut
*menegangkan dan menghaluskan struktur kulit
*mengurangkan garis² halus
*mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
*menyihatkan kulit yang tidak bermaya agar kembali berseri
*menghaluskan liang roma dan mengurangkan minyak
*melembutkan kulit agar kurang kasar dan kering
*merawat jerawat dari dalam
*mencegah pertumbuhan jerawat muka dan badan
*mencerahkan dan menghilangkan lebam bawah mata
*melambatkan proses penuaan secara berkesan

KUKU
*mencegah kuku dari menjadi lemah dan rapuh
*menguatkan kuku agar tidak mudah merekah dan menyerpih
*meningkat dan menggalakkan pertumbuhan kuku yang lebih sihat
*kuku akan kelihatan lebih bersinar dan tidak pucat

RAMBUT
*mencegah rambut dari menjadi lemah, tidak terurus dan tidak bermaya
* mengawal rambut dari menjadi rapuh dan bercabang
*menggalakkan pertumbuhan rambut baru
*melambatkan penuaan rambut dan mengawal rambut dari beruban
*menjadikan rambut lebih sihat, bersinar, beralun dan hitam berkilat

BADAN
*melangsingkan badan dengan mempertingkatkan jisim badan tanpa lemak
*membentuk dan merampingkan badan tanpa bonjolan lemak yang hodoh
*mencantikkan badan anda tanpa geleber yang memalukan

PAYUDARA & PUNGGUNG
*mengangkat dan menganjalkan kembali payudara dan punggung yang mengendur
*memantapkan lagi bentuk menjadikan ia lebih padat- hat ni aku suka.. hahah
*membesarkan kembali payudara yang mengalami pertumbuhan yg terbantut

RAHIM DAN VAGINA
* mengangkat dan menegangkan kembali rahim pada bentuk asal
*merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim
*merawat keputihan dan masalah haid yang tidak teratur
* melembapkan jalanan di dalam vagina tanpa merengsakan
* menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
*menjadikan dinding dan pintu vagina anda lebih elastik dan ketat semulajadi
*menambah dan mengaktifkan cairan semulajadi di dalam faraj, menjadikan anda wanita yang paling istimewa kepada suami.
Keistimewaan yang hanya anda dan suami dapat rasainya.
Juga sesuai kepada mereka yang belum berkahwin

KESIHATAN
*Menambahkan kesegaran, tenaga dan meingkatkan kadar libido (ketahanan)
*mencegah dan mengurangkan penyakit migrain
*membantu mengurangkan risiko penyakit jantung, arteriosclerosis, sesudah menopos dan osteophorosis
*mengurangkan penyakit diabetis dan tekanan darah tinggi
*mengurangkan penyakit yang berkaitan dengan mata seperti katarak, kornea, rabun jauh dan lain-lain

NO KKM : MAL 06081325TC
HARGA : WM - RM 68.00
dapatkan best price dari saya .. 0193333806 - diera_n@yahoo.com



Terima Kasih baca post neh.komen jom!!

3 comments:

d_tieah said...

Jual produk owh..
Sedap tak?
Kalo manis rasa cam vitamin C tu ok gak..
Kalo pahit tak nak..

Latest entry : 6 Masalah Cinta Terhangat

*diera* said...

apa sedap? RCW tu memang sedap kot.. hahah q-she ni dia kapsul.. heheh tak sempat nak rasa masuk mulut minum air telannn..
tapi sbb isi kandungan dia herba,.. rasa herba lah.. hehhehehe

*diera* said...

apa sedap? RCW tu memang sedap kot.. hahah q-she ni dia kapsul.. heheh tak sempat nak rasa masuk mulut minum air telannn..
tapi sbb isi kandungan dia herba,.. rasa herba lah.. hehhehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...