mari memfollow.. kengkawan.. kalo sy tak follow balik let me know ehh..

senyumm

Promosi Keahlian 2011

Monday, January 3, 2011

Mia setahun!! -seminggu yang lalu

heheheh cerita lama.. da nak seminggu da.. sian anak saya.. sy tade buat apa2 majlis pun.. cume ader sedekah sikit je.. tu pun sikit sangat.. plan nak buat kenduri doa selamat sekali bila pindah rumah.. heheh tapi rumah.. ahh tu biar la cerita lain.. kesimpulan nya next year lah ye sayang...
eh next year plak next birthday lah ye sayang.. tak lama pun hujung tahun ni je.. hehehhehe

sepanjang hari memang aku amik coti khas tuk dia.. tapi bila dia tido aku asik keluar la.. hahah
ngepos barang, beli barang.. hehheeh sebab petang tu bakal biras nak datang . hahhaha dah selamat pun mereka merisik mak lang mia .. ni mak lang izzat tau ..mak lang juju belum lagi.. ha gelabah si KC kalo baca blog aku ni.. hehhehe

melalut sudey.. heheheh aku ngambil gamba mia dr pagi.. heheh jom tengok apa budak setahun ni buat... lasakk jangan tak tahu.. sapa ader sakit jantung jangan tengok ok!!

belum mandi tgh buat cubaan nak panjat rak biskut.. gambar berjaya panjat tak amik sebab mak dia dah lari g tangkap dia..


da mandi tapi tak nak sikat rambut.. so mama boncai je.. pakai baju baru.. mak lang juju kasi masa umur 7/8 bulan.. masa ni jalannak g umah pakwe kat bawah tu.. dr muaz yang tak mandi lagik.. sorry lupa nak amik gamba dr muaz ngan dia bertenung tenungan.. sebab mak2 sedang sibuk kepochi..

ish baju ni besau.. susah nak main benda alah ni.. pinjam mainan abg fahry.. oh masa ni abg fahry balik melaka so terpaksa main sorang2..

da boring.. xtviti lain .. hmm umur dah setahun mungkin boleh memanjat lebih hebat?

ha sikit lagi boleh la tu.. boleh ni.. mama tak marah pon..


iyahhh dapat dahhh...

hahahha sy hebat dan lepas tu sy kene babab ngan mama.. ada ka patut mama babap sy ms besday saya..

da mandi petang nak g jenjalan.. oh ye koler baju saya besar sikit.. mama kreatif dia buh pin.. hehhe nak buat cemana sy kurus.. hehehhe

mama babap saya lagi sebab sy lari2 nak g tangkap cat.. mungkin mama tak larat kejar saya.. huhuh maka sy menangis

tak abis lagi mama amik gamba saya? acik ayu, sila belanja saya ye sebab jadi model baju2.. baju cik ayu cantik! sy suka..


banyak lagi gamba mia tapi tak larat dah nak upload.. heheh banyak hari ni nak kejar banyak lagi kisah nak tulis tapiiiii.. malas ya rabbi.. heheheh takpe mana tahu esok rajin.. hehehhehe
ok lah daaaa.. oh ye sapa nak tgk baju2 comel tu sila la ke http://click2myshop.blogspot.com/

Terima Kasih baca post neh.komen jom!!

4 comments:

noor said...

cutelah mia nih..
cutenyer pakai polka dot tuh

*diera* said...

heheh sy pun suka baju tu.. sila la jenguk2 kedai tu ada banyak lagi.. heheh harga pun murah.. tak rugi punya!!-- bukan kedai saya tau.. sy suka beli je..

~ayu.oyie.yuna~ said...

comell sgt mia..;)

*diera* said...

tq ayu.. dah noti dah dia tu sekarang.. penin pale nak kejau dah hahhaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...