mari memfollow.. kengkawan.. kalo sy tak follow balik let me know ehh..

senyumm

Promosi Keahlian 2011

Wednesday, June 29, 2011

ah bahaya nih!

err kalo berlaku lagi kejadian ni berturut2.. hahah harus ku tukar nama blog.. blog kami anak beranak makan.. hahahahah mana tak gebu .. cuma cik mia je makan banyak tapi tak gebu pon,, hehheeh ikut mcm mami dia la tu.. eh ye ke? hahahhahaha

ala sebenarnya kalo banyak kisah lain just tade gamba sbb tak dan nak kuar kamera.. cuma kalo makan kat luar je br teringat.. heheheh tu pon amik gamba anak je.. gamba makanan.. ilek.. sbb.. lapa kot.. tak kan nak biar makanan sejuk.. hahahha

lokasi.. mekdi drive thru bbb..

mia ngan abi cuba figure out apa aksi mainan mekdi tu boleh buat..

bosan tak dapat jawapan.. mia suap abi makan..
suap abi lagi.. aikkk abii patut la anak kita comel.. dia kasi awak makan yeee..

minum air jek.. huhu tak suka ribena ke sayang.. tak abis air kamu.. pagi tadi mami jumpa lam Ms.ALyzz sib baik tak bersemut..

aiskrimmm.. hehhe tu pun tak banyak dia makan.. tak suke eh. bagus.. mami makan sume..


hat ni citer lain.. disebab kan ilmu ingin tahu ku dan juga ilmu nak mencuba dan ilmu tekak nak rasa.. ahahaha maka malam tadi lahir la 20 ketul burberi cis tart..

cis.. hitam lege.. hahhaha gara2 lupa tukar setting oven.. hehhehe

buat sendiri pueh hati sbb.. boleh buh jem apa je n banyak mana pon.. nak oder? hahhaah
nanti sy buat molek2 baru bole ye...

Terima Kasih baca post neh.komen jom!!

4 comments:

d_tieah said...

Cam sedap je chesse tart blueberry tu.. Yummy.. Suka sangatttttttt..

*diera* said...

huhuhu sedap kan.. akak pun suke.. buat sendiri puas hati makan...

:|: TinTa Kibod :|: said...

ok..bleh bukak order shelltart ni..sila berator..hahaha

*diera* said...

sila buat seratus segera..eh i ader bisnes proposal nih.. petang kang i datang bincang k yo yo an je ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...