mari memfollow.. kengkawan.. kalo sy tak follow balik let me know ehh..

senyumm

Promosi Keahlian 2011

Thursday, December 9, 2010

SAAT YANG BAHAGIA by My Precious

ok sekarang nak join Giveaway yang tertunggak.. heheh dah nak tarikh tutup pun.. huhuhu
dr Ayu Oyie's.. sama gak syarat2nya..

~ Ada link back ke n3 ni -dah

~Tepekkan banner di atas dlm n3 tu-dah

~ UPLOADKAN 1 GAMBAR KAWIN

(1 penyertaan 1 gambar shj)

~ Share kan 1 cerita mengenai ;~

PENGALAMAN KALI PERTAMA DI RUMAH MERTUA

hmm pengalaman kali pertama rumah mertua amat kekok ok.. sy kelu diam je.. sepatah orang tanya sepatah la saya jawap.. n banyak masa terperap dalam bilik.. sebab malu n segan bangat.. huhuhu

~ Please tag at least 1 org (lebih dialu-alukan) & inform yg mereka di tag


nanti sy jerit kat dia k..

~ Sila nyatakan

NAMA ANDA & PASANGAN

NUR SAFAWATI BAHARIM
AKMAL HISHAM ZARIN

TARIKH KAWIN

181008

Panggilan manja antara anda berdua (",)

abang-ayang

tetapi selalunya

awak-saya.. hahhaha

ok tu jek.. boleh menang tak ni? hahhahaha



Terima Kasih baca post neh.komen jom!!

4 comments:

Nia said...

hehe,..awatnya terperap dalam bilik aje? mesti masa tu rasa segan kan..takpe la,..sama la kita.

SyahmiFikri said...

hahah.. nak joinn tapi x kawen lagi la plak.. gmbar jd model pgantin bleyh?? hahha

~ayu.oyie.yuna~ said...

salam D~
Thank ye join jugak akhirnye..hehe..
Rasanye ada lg syarat lom complete 2 yang..nama n panggilan manja..

haha..nape terperap dalam bilik je..bahaya 2 pengantin baru terperap dalam bilik je..boleh mendatangkan syak wasangka..hahaha..

gud luck ye..;)

~ayu.oyie.yuna~ said...

Salam~
ai terkonfius jap..Diera 2 nama glamer ek?hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...