mari memfollow.. kengkawan.. kalo sy tak follow balik let me know ehh..

senyumm

Promosi Keahlian 2011

Saturday, December 25, 2010

yeah.. I Loike shopping...

jangaan marahh haaa.. hasil rembatan mak mia.. hehehhehe ala beli kat sale tu yang sy cakap semalam tu.. huuhuh banyak ni.. ikut hati nak beli lagi.. heheheh maklum la mia lama jugak tak dapat baju baru.. heheheh


3 busha panjang
1 busha rabbit
1 skirt legging
1 pyjamas bee
1 romper ladybird with short yg labuh n topi ~topi dah kasi kazen mia sbb mia tak mo pakai..

sume ni? alahaii tak sampai pun seratus ringgit..heheh sengih2 ai.. heheh takpe kalo tak sempat pegi yang ni bole je pegi kat blog dia..



psst banyak lagi barang nak masuk next year taau.. rajin2 la jenguk.. hehehhe






Terima Kasih baca post neh.komen jom!!

2 comments:

~ayu.oyie.yuna~ said...

Assalamualaikum D
sowie x sempat pegi,sy ke klang jenguk org sakit..igtkan kejap,malam baru balik,jalan x hingatt..huhu..
cantik romper bee tu..

*diera* said...

heheh takpe.. sy pun tak duk lama sebab kalo duk lama ngan penjual tu sy bawak balik.. hahahhaha mia pulak asik nakkk nakkk adoyai.. pandai dah pilih2.. heheh sila la jenguk2 webshop dia.. heheh ader lagi tu pyjamas sume.. huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...