mari memfollow.. kengkawan.. kalo sy tak follow balik let me know ehh..

senyumm

Promosi Keahlian 2011

Wednesday, January 19, 2011

hidangan si cilik

credit to: puan ANfaal

lately ni aku ader masalah ngan mia.. heheh bukan masalah pe.. tapi bersar la jugak.. dia tak nak minum susu.. adeh.. masalah besar tau.. kalo kita kasi dia susu nangis2 dia tak nak.. tapi minum air kosong laju je pulak..

bukan tak nak tukar susu lain.. tapi mia kan limited edition.. heheh dia alah susu lembu.. dah try kasi yang lain2 bengkak2 muka anak ku itu.. pastu ader try susu soya lain.. sama gak nangis2..

pastu tanya la kat SIL.. owh sekarang dia bertugas kat wad kanak2 h.Kajang.. dia kata normal.. kekadang bebudak ni boring nak minum susu.. so bagi dia makan makanan berkhasiat lebih sikit..

owh damia amat suka makan tau.. apa saja sume dia makan.. nampak je orang bawak pinggan dia dah ikut da.. follow je sampai orang suap dia.. tak pun paling haru dia panjat lemari beskut atok dia.. adehhh..

so tadi kat pesbuk ade membe tepek gamba buku tu.. sepantas kilat sy menggugel.. n jumpa la blog jual buku tu.. harga rm14.90 pos rm4.50 .. ha nak ckp la tu kalo beli kat kedai buku lg murah..

ye la murah.. tapi tak dan la... nak bawak kete minyak kete, parking fare, fun fare.. hahha ingat da masuk soping kompleks tu mata ku hanya bole tgk buku tu je.. hahahha kompom yang tak berkenan akan aku seret sekali..

back to stori.. maka aku oder la kat Puan Anfaal.. tu.. InsyaAllah lusa tulat sampai.. sebab esok cuti kan.. heheheheh... InsyaAllah juga aku akan cuba mana2 resepi yg sesuai untuk mia.. hehehhe

dah la nak share tu je..

oh ye ader cadangan lain tak nak bagi mia minum susu lain? huhuh trimas in advance

Terima Kasih baca post neh.komen jom!!

4 comments:

d_tieah said...

Cam anak buah sy lah, alah dgn susu lembu..
Hehe..

@yue said...

pinjammmmmmmmm!!
ha ha ha ha ha!

*diera* said...

d_tieah: heheh ader apa2 tips tak boleh kungsi? ehehhehe

kak ayue: boleh akak masak, bagi kat mia sekali hahahhaha

@yue said...

bolehhhhhhhhhhhhhhhh!!! hahahhaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...