mari memfollow.. kengkawan.. kalo sy tak follow balik let me know ehh..

senyumm

Promosi Keahlian 2011

Wednesday, June 22, 2011

spageti kepala


seram tak tajuk dia..

heheheh.. seram seh.. ader orang makan spageti sampai atas kepala..
pastu bertambah.. nak agi nak agi..

hahha memula mami perasan kejap..
SEDAP aku masak ni..

pastu bila pk2 balik ..

anak aku kan suka makan MEE/BEEHON/SPAGETI
harus la makan bertambah.. apo laaaa..

ha ni la spageti yang terlibat.. buatan sendiri dari @40

psst: ader orang kata masak ni simple je.. memang simple noks.. tapi makcik kumpul resepi 2 minggu gak.. ahahahha acik kan tak pandai masak!!!..


Terima Kasih baca post neh.komen jom!!

5 comments:

:|: TinTa Kibod :|: said...

nasib baik tak guna prego!

[M.Y] said...

sejak dah dok umah sendiri ni makin rajin bintan masak.. bile nak buat house warming? nak dtg makan ni hehe :P

*diera* said...

kak ayu.. tak mo guna prego..makcik tak tau halal ke idak.. lagipon en somi kata kalo hat masak2 gune mcm tu tak adventure.. hahahahha

cik yaya.. eh dah nak jadi mummy da ku panggil cik lagi.. ok la tu.. ala... datang je tak nak wat warming2.. nanti tambah global warming.. nak datang bg tahu nak makan pe.. err yg sy tahu masak je la eh.. nanti sy buatkan.. khas tuk baby!

:|: TinTa Kibod :|: said...

prego tak halal!
ada ritu blogger termakan something sedap..tgk2 kt ingredient tulis PORK!

*diera* said...

hehehhe seb baik hati tak rasa nak beli Alhamdullillah selamat kami sekeluarga:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...