mari memfollow.. kengkawan.. kalo sy tak follow balik let me know ehh..

senyumm

Promosi Keahlian 2011

Tuesday, November 29, 2011

gamba gedik kat hospital..

siyes.. kompom gamba muka aku tade.. ahahha hanya tangan2 sahaja beraksi..

31 oktober
1. tadaaa.. tak tipu tau masuk sepital (yelah tade pelawat kan..)
2.branula pink.. comelll kecik je.. tak masuk air, tapi amik darah..
3. pemandangan bila aku baring dr katil
4. iya aku hanya pakai baju itu dihospitalll... ngeee



7-9 november
1. cocok lagii untuk masuk airrr  total 4 je air masuk
2. oh branula hijau.. hat ni besar skit.. payoh nak gerak tangan..
3. botol air petama
4. ni la baju putih uniform untuk operate.. seksi tau.. ikat belakang.. nampak muntut!


gamba atas: sebab banyak berjalan, air tak turun.. oh ye.. sebenarnya sebab boring aku selalu usik natang tu... (cam pandai sangat) upanya terblock air dr turun.. sudahnye darah dah masuk tiub.. kene marah manja ngan nurse..dia kata kalo mcm ni nanti dalam badan kita akan jadi gatal2... heheheh owhhhh..pastu tobat tak usik2..





gamba bawah.. patut la orang breakfast tu skip katil aku.. upanya ader signboard ni. ntah bila nurse pasang aku tak pasti.. angah datang br aku pasan.. ces!!
Terima Kasih baca post neh.komen jom!!

2 comments:

IHSAN KHAIRIR said...

eh, surgeri utk sakit apa ni? harap sembuh segera hendaknya...

*diera* said...

hehhehe sudah hampir 3 minggu berlalu la en ihsan.. surgeri kecil saja.. mengandung luar rahim :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...