mari memfollow.. kengkawan.. kalo sy tak follow balik let me know ehh..

senyumm

Promosi Keahlian 2011

Tuesday, December 6, 2011

“Saya cuma jogging je kat sini" -

“Apa salah saya bang? Saya cuma jogging je kat sini" - Isu Semasa - CARI Malay Forums

SHAH ALAM – “Apa salah saya bang? Saya cuma jogging je kat sini", ujar seorang lelaki gila seks setelah dia berjaya diberkas penduduk selepas mencuri beberapa coli dan seluar dalam wanita di flat PKNS Seksyen 7, dekat sini, pagi tadi.

Dalam kejadian kira-kira jam 6 pagi itu, suspek berusia dalam lingkungan lewat 20-an cuba mengaburi penduduk dengan memberi pelbagai alasan namun tembelangnya terbongkar apabila beberapa helai pakaian dalam wanita ditemui berhampiran tempat dia bersembunyi.

Difahamkan, lelaki tersebut pernah ditangkap melakukan perbuatan sama beberapa bulan lalu di kawasan perumahan berhampiran.

Saksi yang mahu dikenali sebagai Saiful berkata dia terkejut mendengar jeritan penduduk sebelum bergegas keluar rumah untuk melihat apa yang berlaku.

Selepas itu katanya, dia melihat kelibat seorang lelaki berbadan gempal melarikan diri dan dikejar seorang penduduk.

“Saya dan rakan serumah turun membantu mengejar lelaki itu. Kami berjaya memberkasnya setengah jam kemudian selepas dia keluar dari tempat persembunyiannya,” katanya.

Katanya, lelaki gila seks berkenaan diserahkan kepada unit peronda polis dan dibawa ke balai polis berhampiran.


credit to forumer cari.com :mirage_46

p/s: terkenang adinda cik pelangi penah duk situ.. err ko pun selalu ilang kain baju kan.. ha mamat ni yang amik k.. gi belasah diaa!!!

Terima Kasih baca post neh.komen jom!!

3 comments:

::cikjuju::◕‿◕ said...

tak guna betol mamat neh!!!dulu pakcik 40 thn yg dah ade 3 anak kne tangkap...ini si berbadan gempal plak haish!!!mst die yg amik aygnye baju kurung tuh sbb nak adiahkan kat awek die!!!

KizZ said...

aduhyai...memalukan warga shah alam je..

*diera* said...

cik juju: apekah kamu sesaiz ngan awek dia..

kisz: heheheh tu la nama nya nila setitik rosak susu sebelanga..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...